Over ons

Bij crosstrainers-vergeleken.com nemen we de populairste crosstrainers onder de loep. Op die manier willen we consumenten, die meer info zoeken over crosstrainers verder helpen in hun keuzeproces. Om dat te kunnen doen, schrijven we zowel algemene tips bij de koopbeslissing als in-depth reviews van sommige toestellen. Daarnaast is de keuzehulp voor heel wat mensen een grote hulp. Door het grote aanbod crosstrainers is het vaak moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Met de keuzehulp helpen we bezoekers gemakkelijker een overzicht te bewaren en op basis van enkele korte vragen een snel en duidelijk antwoord te krijgen op de vraag welke crosstrainer het best bij hen past.

Ons team bestaat uit een fitness expert, copywriters, een webmaster en een online marketeer. Dit selecte groepje vrijwilligers proberen bezoekers zo goed mogelijk te helpen door middel van content te maken die mensen kunnen behoeden voor een miskoop.

Crosstrainers-vergeleken.com is onderdeel van Digitaal Compas. Digitaal Compas heeft verschillende websites onder beheer waarbij de doelstelling telkens is om mensen te helpen bij aankoopbeslissingen. Dit zowel in de fitness, huis- en tuin als bouw- en verbouwsector. Door kwalitatieve content te voorzien worden bezoekers op die manier zo goed mogelijk verder geholpen.